Casa de vacances Cal Bubaré

Casa vacances Cal Bubaré

La casa de vacances de Cal Bubaré està situada al Lluçanès, és una casa del poble de Sant Feliu Sasserra, en la que podeu gaudir de la tranquil.litat d'aquest i fer-hi vida amb família. Per completar les vostres jornades teniu molt aprop Vic, el Berguedà o la Cerdanya.

St. Feliu Sasserra és un lloc en el que una família pot tornar a gaudir dels estius amb bicicleta, d'anar a comprar a peu a les botigues del poble des de la casa, de saludar els veïns... un indret en el que els nens poden seguir jugant al carrer i a la piscina del poble.

La casa de vacances de Cal Bubaré és un lloc extraordinàriament agradable per a trobades de família i amics que vulguin gaudir del plaer d'estar plegats, compartir àpats i allargar les sobretaules de jardí.

La casa de poble de Cal Bubaré s'ha restaurat creant noves estances confortables per als seus hostes i per les necessitats de lleure d'una casa de vacances de poble.

La comarca del Lluçanès és una comarca rural situada en un altiplà entre les comarques d'Osona, i el Berguedà. Des de la casa es poden fer boniques caminades, petites i grans sortides en bicicleta. A l’estiu us podeu banyar a les basses i tolls de la riera i a la tardor és un bon lloc per a trobar-hi bolets, però si en trobeu no digueu pas on heu anat.... a més quan vulgueu sortir a comprar, a sopar o senzillament a fer un tomb teniu l'activa ciutat de Vic molt aprop, o la tranquil.la ciutat de Berga mentre no arriba la Patum.

En tot cas i pels que no ens coneixeu ja sabeu que a la vostra arribada ens encantarà explicar-vos com gaudir d’aquest indret que nosaltres considerem tant especial i privilegiat com desconegut.