Espai Cuina a Casa de Vacances Barcelona

Espai cuina amb menjador Casa de vacances Barcelona

L'espai Cuina de Cal Sant Miquel, la teva casa de vacances Barcelona, està pensat per la celebració de vetllades amb amics i família, reunions d'empresa, tasts, cursos de cuina, etc.

El nostre espai està equipat amb una cuina complerta en la que s'han cuidat els instruments i equipament per a la pràctica i el·laboració gastronòmica. El menjador té capacitat per a 12 persones.

Aquest espai cuina es diferencia d'altres indrets pel fet d’estar en plena natura a 30 minuts de Barcelona - en el marc incomparable del Parc Natural de la muntanya de Montserrat —i per la possibilitat de pernoctar i allargar la vetllada a les nostres estances i dormitoris.

Els amants de la gastronomia hi trobareu un espai còmode i immillorable per cuinar, pensat per al treball en grup de fins a 4 cuiners. Si és necessari, us ajudarem en la preparació del rebost i la compra dels millors aliments de proximitat.

Les empreses que vulguin celebrar-hi una reunió poden també concertar el càtering i cuiners que us posem a l'abast. A més disposem d'equipament multimèdia i senyal WIFI dins de la casa. Els tasts de vi i cerveses de la nostra bodega són un altre complement a la vetllada.

Menjador amb llar de foc Casa de vacances Barcelona

Els convidats a taula, amics, familiars o companys gaudiran dels vostres plats i d'un clima que sols Casa de vacances Barcelona els pot oferir.

El fet d’estar en una masia de Montserrat en plena natura a 30 minuts de Barcelona i els serveis d'allotjament rural ens diferencien. A Cal Sant Miquel us oferim l'experiència de compartir la sensació de cuinar amb tot l'equipament necessari, així com el parament més adient per cada recepta, en un ambient immillorable.