La teva casa de vacances a Barcelona

Casa de vacances Masia Cal Sant Miquel

Cal Sant Miquel és una casa de pagès que es lloga com a casa de vacances i que és única per les seves característiques i ubicació: a tocar del Parc Natural de la muntanya de Montserrat, però de ràpid accés des de Barcelona.

A Casa de vacances Barcelona podeu gaudir de l’entorn —de la tranquil·litat de la muntanya de Montserrat, de la pagesia tradicional, de les construccions de pedra seca pròpies de l'activitat rural de la vinya i dels passejos per les pastures—, així com del confort de la casa, amb l’espai cuina i la zona de jardí, que us garanteix íntimes vetllades amb la família i amics. Tot això, sense llargs desplaçaments a altres indrets lluny de la capital catalana.

La singularitat de la construcció de la masia de Cal Sant Miquel i la proximitat a la ciutat de Barcelona, permet arrendar la casa i/o el conjunt de cases com a casa de vacances per a estades d’una durada mínima d’una setmana o residència eventual aprop de Barcelona per estades de mitja durada.

ramaderia casa vacances montserrat

En qualsevol cas l'opció que s'adeqüi millor a les vostres necessitats us permetrà gaudir del benestar de la natura de Montserrat, de l’entorn protegit del Parc Natural i d'una tranquil·litat extraordinària. Des d’aquí podreu accedir fàcilment a Barcelona, i a la vegada conèixer i gaudir la Catalunya interior i els seus plaers, o els de la costa propera.

L'explotació de la totalitat de la finca està concebuda amb un criteri mediambiental, d'embelliment i de lleure sostenible. Això permet gaudir del benestar de la natura de Montserrat, de l’entorn protegit del Parc Natural i d'una tranquil·litat extraordinària a la vora de Barcelona.

Juntament amb l’activitat de lloguer de cases de pagès amb confort, desenvolupem activitats forestals, ramaderes i d'agricultura tradicional sostenible. En aquest sentit col·laborem amb entitats significatives com el Patronat de la Muntanya de Montserrat, ADFs, l'associació Entorns de Montserrat, i ara també amb el projecte Life.

El nostre allotjament ofereix un molt bon nivell de confort a prop de Barcelona i és un espai pensat per a passar unes bones vacances en família i amics, o bé per a professionals que necessiten un lloc d’estada eventual i que a la vegada volen gaudir d’un estil de vida en natura.